DZYTEK Medaus Refraktometru Brikso Asortimentą 58-92% Skalės Cukraus Testeris Su ATC Cukraus Beekeep Testeris Kišeninis Skaitmeninis Refraktometras 0
DZYTEK Medaus Refraktometru Brikso Asortimentą 58-92% Skalės Cukraus Testeris Su ATC Cukraus Beekeep Testeris Kišeninis Skaitmeninis Refraktometras 1
DZYTEK Medaus Refraktometru Brikso Asortimentą 58-92% Skalės Cukraus Testeris Su ATC Cukraus Beekeep Testeris Kišeninis Skaitmeninis Refraktometras 2
DZYTEK Medaus Refraktometru Brikso Asortimentą 58-92% Skalės Cukraus Testeris Su ATC Cukraus Beekeep Testeris Kišeninis Skaitmeninis Refraktometras 3
DZYTEK Medaus Refraktometru Brikso Asortimentą 58-92% Skalės Cukraus Testeris Su ATC Cukraus Beekeep Testeris Kišeninis Skaitmeninis Refraktometras 4
DZYTEK Medaus Refraktometru Brikso Asortimentą 58-92% Skalės Cukraus Testeris Su ATC Cukraus Beekeep Testeris Kišeninis Skaitmeninis Refraktometras 5
product image thumb
product image thumb
product image thumb
product image thumb
product image thumb
product image thumb

DZYTEK Medaus Refraktometru Brikso Asortimentą 58-92% Skalės Cukraus Testeris Su ATC Cukraus Beekeep Testeris Kišeninis Skaitmeninis Refraktometras

5

€8.53 €12.19

Mokesčių: Nemokama mokesčių
Produkto Kodas: w4352
Prieinamumas: Sandėlyje

Dydis:
Spalva:

Veikimo principas

Refraktometro serija yra grindžiama principu, kad lūžio rodiklių skysčių keitimas, kai koncentracijos kaita.Tai nešiojamas, lengvai, greitai ir ne baterija reikia, lengviau ir tiksliau nei tradicinis hydrymeters, labiau prieinamos nei skaitmeninis matuoklis.Tai puiki priemonė suaugusiųjų ar jaunas, namuose ar profesionalams.

Jis pasižymi aukštos kokybės optika su sklandžiai dėmesio.Pagrindinis korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio.Vidaus optinis objektyvas su aukštos lūžio rodiklis sudaro tikslumo optinė sistema.Prietaisas yra atsparus trinčiai ir korozijai, gali būti naudojamas siekiant įvertinti bendrosios corrosive liquid. (Bet mes nerekomenduojame matavimo šie skysčiai ilgą laiką.Likutis turėtų būti nuvalytas tuoj pat po matavimo. )

Funkcija

Ji skirta patikrinti kokybės medaus ir kitų aukšto cukraus, susijusių skysčių.

3-in-1 mastu dizainas leidžia jums žinoti, trys indeksai vienu metu:medus, drėgmės/ brikso/ baume.

Matavimo Diapazonas: Vanduo Turinio (Drėgmė) 12-27%, Brix 58-92%, Būti " (Baume) 38-43. Padalinys: 0.5% Vandens, 0.5% Brix, 0.25 Būti " (Baume) .

Automatinė Temperatūros Kompensacija, leidžia dar lengviau pasiekti greitų rezultatų.

Patvarus ir Paprastas Naudoti ir Nešti -- Idealiai tinka bitininkystė, maisto pramonės, žemės ūkio ir švietimo tikslais.

Patvarus & Saugi medžiaga

Šis medus refraktometras yra pastatytas su dažymo, nesukeliančio ir nereaguoti chromo medžiaga, kuri įsitikinkite, higienos ir saugos visiems vartotojams.

Automatinė Temperatūros Kompensacija

Build-in Automatinė Temperatūros Kompensavimo funkcija leidžia possiable gauti nuosekliai tikslius rodmenis, jums nereikia kontroliuoti temperatūros, skysčių, sąmoningai, tiesiog įsitikinkite, kad tai yra kambario temperatūros ( nuo 0-30 laipsnių) .

Nešiojamų Kompaktiškas

Refraktometro ateina su lašintuvu, atsuktuvas, naudotojo vadovas, ir skudurėliu, viskas įskaičiuota sunku kompaktiškas atveju prekės matmenys yra 8"x3"x2", prekės svoris yra tik 8.6 uncijų.daro jį itin patogu ir lengva nešioti.

Apie Naudojant

Tai iš tikrųjų labai paprasta naudoti refraktometru.Yra dvi trumpas naudojimo veiksmus refraktometru: kalibravimo & matavimo.

Kalibravimas: Vieta, keli lašai) kalibravimo tirpalo prizmę ir naudoti atsuktuvas reguliuoti kalibravimo varžtą, kol rodmuo yra tinkamas. (Vartotojo vadovą įrašyti informaciją apie tinkamą kalibravimo tirpalo ir skaityti indeksas.)

Matavimo Vieta kelis lašus sprendimų, kuriuos jūs norite išbandyti ant prizmę ir pažvelgti į akis gabalas, jums bus gauti svarstymas.

įtraukti paketas

1 x Brikso Refraktometru

1 x Plastikinė Pipetė

1 x Mini Varžtas Vairuotojas

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Valymo servetėlės (atsitiktinė spalva)

1 x baltas lauke ar ne lauke

Žymos: sankabos atc 400, refraktometras 32 cukraus keshbek, balta bitininkystė, elektros medaus siurblys, refraktometras 40, refraktometras 60 brix, neapibrėžta kelnės, antifrizas višta, vanduo, refraktometras brikso cukraus pastatytas, skaitmeninis perlas refraktometru.

feature4 Nešiojamų Refraktometru
Modelio Numeris DZY-127
Matavimo Tikslumas 0.01
feature3 skaitmeninis refraktometras brikso cukraus
Kilmės KN(Kilmės)
Brix Min. Div. 0.01
Min. Div. 0.01
Naudojimas Cukraus
feature2 refraktometras brikso cukraus
Sertifikavimo CE
Funkcija Medus refraktometru
feature5 refraktometras delniniai
feature1 alaus refraktometru
Prekės Pavadinimas DZYTEK

1 Atsiliepimai

Arteaga 15 - 2021-12-24
5

Ačiū

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *