Perlas Formos Veidrodis Silikono Formos
Perlas Formos Veidrodis Silikono Formos
Perlas Formos Veidrodis Silikono Formos
Perlas Formos Veidrodis Silikono Formos
product image thumb
product image thumb
product image thumb
product image thumb
Kategorijos:

Perlas Formos Veidrodis Silikono Formos "PASIDARYK pats" Saldainiai, Šokoladas, Epoksidinės Dervos Papuošalai, Papuošalai, Aksesuarai Pelėsių

0

€1.73 €2.17

Mokesčių: Nemokama mokesčių
Produkto Kodas: w35428
Prieinamumas: Sandėlyje

Dydis:
Spalva:

(Aukštos kokybės)-pertrauka atsparios medžiagos, yra lankstus ir lengvai demold, ir formos išorinio rėmelio yra fiksuotas, todėl sunku deformuotis. (JAV)-Ji gali būti naudojama tvarkyti molio ir juvelyrikos dizaino su kai kurių medžiagų, pavyzdžiui, lengvo metalo, gipso kartono, vaško, muilas, epoksidinės dervos ir poliuretano dervos. (Puiki dovana pelėsiai:)-Tai derva modelis rinkinys-tai puiki dovana savo šeimos nariams ir draugams, visiems, kas mėgsta rankdarbius.Naudoja: "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo priedai Yra tik turinys virš pakuotės, išskyrus kitų produktų.Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir skirtingų monitorių galima padaryti, spalva prekių nuotraukos šiek tiek skirtis nuo realios spalvos.Leistinas matavimo paklaida yra +/- 1 cm.

Žymos: triušis zuikis silikono formos, žvakė silicio pelėsių senovės, didelis silicio sluoksnį dervos j, silikono formos bespalvis, silikoninis dekoras gor vake, silikono formos silkmold, personli silikono formos, silikoninis dekoras šalis, silikono formos 53 cm, moma silikono formos.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikoninė Guma
Modelio Numeris L006
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas Aouke
Tipas Pyragas Įrankiai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *